Je bevindt je hier:
Contact: Algemeen

Contact

Heb je een leuk idee of een vraag neem dan gerust contact met ons op via info@commundo.nl of pak de telefoon 06-20000836.
Voor jou en voor ons is het handig als je eerst het kennismakingsformulier hebt ingevuld.

Mocht je al een duidelijk idee hebben en van ons en offerte willen omdat jouw idee afwijkt van het voorbeeldarrangement van 4 weken.  Stuur dan het offerteformulier in.

Weet je wat je wil! en wil je boeken: vul dan het aanmeldformulier in. Omdat we graag ook jouw handtekening ontvangen bij aanmelding, vragen wij je om het ingevulde formulier met handtekening aan ons op te sturen. Je kan er dan meteen een kopie van je paspoort bij doen.

Kantoor: Windsteeg 4, Amersfoort

Ons kantoor zit in het hart van Amersfoort naast de Joriskerk op de Windsteeg 4 (Zaphyrion). Wij zijn bereikbaar op 06-20000836. Lopend zijn wij in 10 minuten bereikbaar vanbaf station CS. Parkeren kan in nabijgelegen parkeergarages bijvoorbeeld de Flint of Beestenmarkt
Je kunt ons uiteraard ook mailen info@commundo.nl.

Het volledige adres is:
Windsteeg 4
3811 CS Amersfoort

Zie hier een kaartje in Google maps naar ons adres>>

Nieuwsbrief

We brengen elke maand een leuke nieuwsbrief uit met nieuwe projecten, tips, leuke ervaringen van anderen, nieuws van de projecten en bijvoorbeeld aanmeldmogelijkheden voor gesubsidieerd vrijwilligerswerk voor jongeren.  Als je je aanmeldt ben je altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en hoef je niet steeds de site bij te houden.
De oude nieuwsbrieven vind je hier.

Rekeningnummer/ IBAN

De IBANcode van Commundo is: NL46 INGB 0009560579