Je bevindt je hier:
Reizen: Spanje: Creativiteit als hulpbron

Creativiteit als hulpbron

ZIN in je leven: je hart klopt, je lijf danst, je hoofd is rustig.

Hoe is het met jouw ZIN?
Heb je er zin in? Of weet je het even niet? Je zou eigenlijk blij moeten zijn want je hebt het goed. Dat besef je ook, maar toch? Weet dat je welkom bent met al je twijfels, schuldgevoel, schaamte, gemis en blijheid. Want dat is het dat naar boven mag komen op deze reis. Onder de Spaanse zon, in de natuur, los van je dagelijkse beslommeringen kan de reis naar jouw zin in het leven beginnen.

Terug naar de Bron
Creativiteit is goed voor je hart, lijf en hoofd. Het helpt je om in contact komen met jouw authentieke bron. Hierdoor krijg je ZIN in je leven en voel je dat je leeft! Het laat je ook zien wat er nodig is om jouw bron te laten stromen. Dit inzicht vergroot je zelfvertrouwen en helpt je om bewustere keuzes te maken. Weet je nog hoe het als kind was om te tekenen en te kliederen? Laat jouw creativiteit weer in vrijheid stromen deze reis.   

Je logeert op een prachtig landgoed in de ruige bergen van Catalonië. Rondom het sfeervolle huis ligt een heerlijke tuin, een volle boomgaard en een verfrissend zwembad. Het huis ligt op de flanken van het Montsant-gebergte met prachtige wandelpaden, klaterende beekjes, eeuwenoude stadjes en spirituele plaatsen. Hier stroomt de creativiteit als vanzelf en vormt een bron van inspiratie. Net als de zon en het heerlijke eten.

Inspiratiereizen

Dit is een van de bijzondere Inspiratiereizen van Commundo waarover je meer kan lezen op de speciale website inspiratiereizen.com.
Ik nodig je van harte uit om deze te bezoeken en met mij (Yolande van Wijk) een afspraak te maken als je heel veel zin krijgt in deze reis.

Praktisch

De reis vindt plaats van 11 tot 16 oktober 2020. De kosten bedragen 1200 euro incl BTW, exclusief ticket (100-150 euro) en inclusief alle verblijf op een 2-persoon kamer op de Mas Fullat, maaltijden, excursies, oefeningen, begeleiding.

Voor meer info zie de speciale website: >>