" /> Exclusieve Body en mind reis naar Spanje voor vrouwen
Je bevindt je hier:
Reizen: Spanje: Body en Mind

Body en mindset reis

Een exclusieve reis van 4 tot 9 oktober 2020 voor leuke vrouwen die zin hebben in een heerlijke hartverwarmende week voor zichzelf!

Een zalige inspiratiereis voor body en mind waarin jij alle tijd hebt voor jezelf. Een week om te ontdekken, onderzoeken en herbronnen, waar word jij blij van? Massages, mindfulness oefeningen, schrijfopdrachten, aanrakingen die raken, meditaties, wandelingen in de prachtige omgeving en mooie gesprekken helpen je om te herbronnen, keuzes te maken, op te laden en een thema of vraag verder te onderzoeken. De ervaring leert dat de antwoorden dan vanzelf komen. In een mooie omgeving
Bovendien verken je een wonderschoon gebied in Cataloniƫ, in het noorden van Spanje. We maken een prachtige tocht door het mystieke Montsant gebergte naar een oud dorpje met adembenemende vergezichten. We slenteren door de straatjes van de eeuwenoude Catalaanse stad Tarragona. En we bezoeken een fabelachtige waterbron in de bergen en wandelen over goed begaanbare mooie wandelpaden langs bergwanden.

Ont-moeten en ontmoeten! Ontspannen, genieten, loslaten, ontmoeten en tot rust komen. Heerlijke maaltijden en lekker veel buiten, met tijd voor jezelf, maken het compleet. Om boordevol energie en vol nieuwe inzichten weer naar huis te gaan.

Landhuis in de bergen Je logeert in een ruim sfeervol landhuis in de bergen bij het stadje Alforja, op een plek die nog nauwelijks ontdekt is door toeristen. Het huis is exclusief van ons en is van alle gemakken voorzien. Het is omgeven door een grote tuin met boomgaard en een zwembad waar je volop van kan genieten.

Begeleiders

Deze unieke inspiratiereis is een samenwerkingsverband van Mazzaze, VakantieAnders  en Commundo   
Carla Pleijers en Yolande van Wijk zullen jou op deze reis begeleiden. Wij werken beiden vanuit onze missie om mensen in hun eigen kracht te laten komen.

Carla is masseur, opleider en vakantie organisator. Je zelf raken en aanraken, jezelf steeds meer en beter leren kennen op een zachte, soms confronterende en ontspannen manier. Massage is er een belangrijk onderdeel van. Ze is hartelijk, krachtig, verbindend, zorgzaam een heeft persoonlijke aandacht voor alle deelnemers.

Yolande is businesscoach, reisleider en directeur van de Broedplaats, voor persoonlijke ontwikkeling. Begin bij jezelf en eindig niet bij jezelf is haar levensmotto. Ze is enthousiast, krachtig, humorvol, betrokken, verbindend, liefdevol en prikkelend.

Kom op de speciale tapas-info avonden op 4 of 19 juni

Meer informatie op de speciale website voor Inspiratiereizen: >>
of maak een afspraak met Yolande van Wijk
Of beter nog:
Als fan van Vakantieanders, Mazzaze of Commundo nodigen we je uit op een Spaanse tapas avond in Amersfoort waarin je informatie krijgt over de reis. We ontmoeten we elkaar, eten samen tapas en nemen de tijd voor ontmoeting, uitwisseling van wensen, vragen en praktische zaken over deze unieke Body en Mind reis. De avond duurt van 18.00 tot 21.00 uur. Tevens ontvang je een korting van 50 euro op de reis als je na deze avond besluit of je met ons mee gaat. Aanmelden heel graag via info@mazzaze.nl of info@commundo.nl. Na aanmelding ontvang je van ons het adres waar we samen komen.