Je bevindt je hier:
Reizen: Tadzjikistan: Rondreis Tadjikistan from inside out

Exclusieve cultuurreis door Tadjikistan met Nederlandse reisleider

21 dagen Tadjikistan van binnenuit vertrek in de week van 15 juni 2020

Wil je niet alleen als toerist rondreizen over een deel van de eeuwenoude Zijderoute, die Marco Polo al in 1272 bereisd heeft, slapen in een yurt tussen de yaks, eeuwenoude ruïnes bekijken, hiken over de uitlopers van de Himalaya met in de verte de 60-duizenders en genieten van warmwater bronnen? Maar ook écht kennismaken met de enorme gastvrije, kleurrijke bevolking in Zuid Tajikistan; een paar dagen met hen mee leven, hun ontwikkelingsprojecten bezoeken en inzicht krijgen in hun rijke geschiedenis, kortom ervaren hoe het leven is in een bergstaat in Centraal Azië? Dan is dit jouw reis!

Werk, leven, cultuur, ontwikkeling

Deze exclusieve reis maak je onder leiding van een Nederlandse gids die een aantal jaren met de bevolking geleefd en gewerkt heeft. Dit maakt dat je echt in contact komt met de bewoners en hun leven. Dit is daarom niet een gewone toeristische reis door een interessant gebied. Maar de reis bied je de mogelijkheid om een aantal dagen te leven met de plaatselijke bevolking, hun levensverhalen te horen en een kijkje te nemen bij diverse projecten en organisaties. Daarnaast reis je langs één van de oudste handelswegen ter wereld, de Zijderoute met een adembenemende natuur, indrukwekkende overblijfsels van oude culturen en warm waterbronnen. In de bergwoestijn van de Murghab wordt geslapen in de yurts van de yakboeren en er zijn diverse hikes mogelijk in de uitlopers van de Himalaya.

Meer informatie en info-ochtend 22 februari 11.00 Amersfoort

‘TAJIKISTAN, FROM INSIDE OUT’, exclusieve culturele reis
In 2018 heeft de reis ‘Tajikistan, from inside out’ voor de eerste keer plaatsgevonden.
Bijna 3 weken kennismaken met mensen, werk en natuur in een cultuur waar we bijzonder weinig over weten.
Gedurende de reis zijn prachtige ontmoetingen geweest.
De deelnemers waren unaniem enthousiast over het programma:“A life change experience”
Ik vond het een fantastische ervaring om deze reis, samen met mijn Tajikse collega’s, te begeleiden.
Daarom bieden we met heel veel plezier dit avontuur in 2020 opnieuw aan!
Vertrek in de week van 15 juni 2020.
Voorlichtingsbijeenkomst 22 februari 2020 van 11.00 tot 13.00 uur bij Commundo, zinvol reizen, Windsteeg 4, 3811CS Amersfoort.
Geïnteresseerd? Download aan de rechterkant het reisprogramma of stuur een bericht aan de reisbegeleider Janja Molemaker: j.molemaker@fluvere.nl