Je bevindt je hier:
Reizen: Zuid-Afrika: Leiderschapsprogramma Zuid-Afrika voor bedrijven

Leiderschap en betrokkenheid

Programma van 6 maanden inclusief 12 daagse reis

Bent u een koploper en denkt u graag out of the box lees dan verder

Dit bijzondere Leiderschapsprogramma biedt uw medewerkers een transformerende ervaring in een uitdagende context. Zij leren zichzelf diepgaand kennen door hun leiderschap in te zetten voor jonge community leiders in Zuid-Afrika en de verbinding aan te gaan met de wilde natuur.  
Het programma biedt alle elementen die leiders van nu nodig hebben om te gedijen in een snel veranderende en onderling verbonden wereld waarin "business as usual" niet voldoende meer is.  

De deskundige en liefdevolle begeleiding is in handen van Jet Holshuijsen (Nature at Work) en Yolande van Wijk (Commundo).

Ook na terugkomst wordt het team begeleid zodat de opgedane inzichten in de praktijk van alledag kunnen worden bestendigd. Een belangrijk onderdeel is ook het onderhouden van de contacten met de lokale change makers.
Naast talentontwikkeling en teamontwikkeling van uw medewerkers draagt het programma zo daadwerkelijk bij aan maatschappelijke verandering.

Als u een vonk voelt, dan komen wij graag bij u op de koffie om naar de thema`s in vragen in uw bedrijf te luisteren en te sparren over de mogelijkheden van een Leiderschapstraject.
Contactpersoon van Commundo is Yolande van Wijk yola@commundo.nl; 0620000836

Voor meer informatie over deze reis zie de website van Commundo Coaching: >>