Je bevindt je hier:
Over Commundo: Bedrijven

Professionele, persoonlijke en teamontwikkeling

Vacatures voor professionals

Commundo biedt professionals de mogelijkheid om hun kennis en ervaring als vrijwilliger in te zetten voor partners van Commundo overzee. Zie hiervoor de vactures onder de landenknoppen Kenia, Sri Lanka en Peru. 

Commundo Coaching

Leiderschapsreizen en coaching voor professionals en ondernemers

Op zoek naar inspiratie en zelfreflectie? Behoefte aan het ontwikkelen van je persoonlijke leiderschapsstijl in een buitengewone omgeving? Ga mee met onze Inspiratiereis naar Zuid Afrika of Sri Lanka en grijp deze unieke kans om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Maar daar blijft het niet bij. Je verbindt je ook met de lokale bevolking en draagt bij aan de ontwikkeling van lokale leiders.

Bedrijven en professionals die willen werken aan een zinvolle, out of the box invulling van hun leiderschapsontwikkeling nodigen wij uit om de speciale website Commundo Coaching te bezoeken.

Leiderschapsontwikkeling en MVO voor bedrijven in beweging

Leiderschapsreis.com

Succesvol zijn draait om mensen in beweging. In beweging zijn, daar draait het om op een leiderschapsreis. Letterlijk door op reis te gaan naar een land in ontwikkeling. En figuurlijk, door actief niets te doen, off line, je handen laten wapperen, stilte in de natuur, anders eten, andere mensen, andere vragen, nieuwe wegen. En dan begint het ontdekken en het samen met je team werken aan ontwikkeling.Een leiderschapsreis is een onconventionele leerervaring om met aandacht en in een volstrekt andere omgeving, te ontdekken en te groeien naar waar het om gaat, met oog voor de wereld om ons heen. Terugkomen met levenservaringen, een juich-stemming, trots, vriendschap, voldoening, inspiratie, ideeën. Klaar om gericht aan de slag te gaan met concrete doelen.

Voor het waarom, wat en hoe van een leiderschapsreis zie www.leiderschapsreis.com


Neem als u ideeen heeft contact op met Yolande van Wijk: yola@commundo.nl