Je bevindt je hier:
Over Commundo: Contactpersonen

Contactpersonen in het buitenland voor vrijwilligerswerk en stage

Landencoordinatoren: veilig, informatief, gezellig, deskundig

De landencoordinatoren zijn onze ogen en oren in het buitenland. Wij bezoeken onze projecten regelmatig, zeker in het geval van een nieuwe bestemming maar dat is niet genoeg... Wij mailen, skypen, bellen en horen ervaringen van de vrijwilligers en nog is het onvoldoende om onze klanten maximaal voor te bereiden en te adviseren.
Daarom werken wij met landencoordinatoren. Bevlogen mensen, vaak Nederlanders die door de liefde of het vrijwilligerswerk :)) in een nieuw vaderland terecht zijn gekomen en gebleven.

Zij zijn het die ons voeden met informatie en met ons nieuwe programma`s ontwikkelen maar belangrijker nog....

Zij zijn jouw aanspreekpunt bij aankomst in je projectland. Zij helpen jou op weg. Zij introduceren je bij je project. Zij zijn er voor je als het even noiet zo loopt als je gehoopt had of als je ziek bent. Zij hebben ook leuke tips voor excursies en sparren graag met je over wat je meemaakt.

Zij zijn gezien hun achtergrond vaak ook in staat om jou persoonlijk te begleiden bij bijvoorbeeld je stage.

Daarnaast runnen ze vaak een guesthouse en organiseren excursies voor de vrijwilligers dus ook jouw vrije tijdsbesteding komt aan bod.

Kortom: bevlogen, veilig, informatief, gezellig.

India, weeshuis

Maartje Brand

Maartje begon zelf ooit als vrijwilliger in India. Ze raakte dermate betrokken bij het project, haar weeshuis, dat ze haar eigen Stichting is begonnen in Nederland en nu in India woont en werkt.
India, lesgeven

Shivram

Onze coördinator Shivram in Goa voor het project lesgeven.

Tadzjikistan

Nekruz Sarbalandov

In Tadzjikistan werk je met de locale organisatie NUR. Deze wordt geleid door Dhr. Shaboz. Nekruz (op de foto) is de vertaler die je helpt en begeleidt in het project. Hij spreekt Russisch, Tadzjik, Shugni (de locale taal) en Engels.Sri Lanka

Bandula Senadheera

Bandula is al jaren de vrijwilligerscoördinator van Sarvodaya. Hij werkt op het hoofdkantoor in Moratuwa bij Colombo en spreekt prima Engels.Thailand

Lindsey Reding

Sinds oktober 2013 is Lindsey Reding de vrijwilligerscoördinator bij de projecten in Kuraburi.
Als vrijwilliger zul je haar ontmoeten, zij zal je wegwijs maken in Kuraburi en introduceren bij het project.
Costa Rica

Wouter Zagt

Wouter woont sinds 2003 in zijn tweede vaderland Costa Rica. Hij heeft geschiedenis gestudeerd en is jarenlang reisleider geweest voor onder andere Fox-reizen, Koning Aap, SNP etc. Hij maakt je graag wegwijs in dit prachtige land en is je steun en toeverlaat bij vragen over je vrijwilligerswerk.


Guatemala

Josan Barneveld

Josan heeft een opleiding gevolgd in toerisme en sociaal werk. Zij vond haar passie in Guatemala waar ze een jaar vrijwilligerswerk heeft gedaan. In 2006 heeft ze de stichting “Corazón para los Niños” opgezet. De stichting wil kinderen een betere toekomst geven door het aanbieden van onderwijs. Het schooltje dat sinds maart 2007 is geopend, is gespecialiseerd in het onderwijzen van werkende kinderen. Samen met haar Guatemalteekse partner Edwin Hanswer Gramajo Briones, startte ze in 2006 het reisbureau `La casa de los tiempos`.

Peru

Juany Murphy

Juany en haar man Peter runnen met veel enthousiasme en passie de vrijiwillgersprojecten en het vrijwilligershuis in Huanchaco. Een groot deel van het jaar wonen ze in Groot Brittanie waar ze zich ook bezig houden met fondsenwerving voor de projecten. Juany is Peruaans en spreekt goed Engels.
Zuid Afrika-Johannesburg

Maarten Bollen en Nomthandazo Zwane

Maarten is in 2007 in Zuid Afrika gekomen met zijn vrouw Anke. Hij is begonnen op het project Sithand`Izingane met boeken kaften en nooit meer weg gegaan. Hij is jouw steun en toeverlaat en woont ook in het guesthouse waar je verblijft. Maarten heeft een achtergrond in social work en is ook zeer geschikt als stagebegeleider.

Nomthandazo (Jane) Zwane is de begeleider voor alle studenten & vrijwilligers die naar het Sithand’Izingane project komen. Nomthandazo werkt daarnaast als 2e persoon naast onze project manager, houdt zich bezig met HR (personeelszaken) en de operational planning van het project.

Zuid Afrika Port Elisabeth

Samantha Dullisaer

Samantha Dullisaer is de contactpersoon in Port Elisabeth ter plaatse. Verder ontmoet je er o.a Martijn van der Put de oprichter en Samantha Eksteen die de administatie doet.