Je bevindt je hier:
Over Commundo: Algemeen

Over Commundo

Commundo biedt jou de mogelijkheid om een zinvulle invulling te gevn aan de ontwikkeling van jezelf en een ander. Door als vrijwilliger, stagiair of "cursist" mee te draaien in lokale ontwikkelingsprojecten worden zowel de lokale bevolking als jijzelf letterlijk een ervaring rijker! In al onze programma`s staat een actieve uitwisseling centraal.

Je wil reizen en andere mensen leren kennen.
Door de mix van reizen en werken die Commundo je biedt, maak je direct diepgaand contact. Je deelt je achtergrond en cultuur en dat geeft wederzijds begrip, je voelt je gelijkwaardig.

En dat alles in een totaal andere omgeving dan je gewend bent. Nieuwe geuren, kleuren, dieren, "wilde" natuur, ander eten, religies, muziek. Schoonheid en saamhorigheid maar ook corruptie en gebrek aan middelen. Dat zet je aan het denken en voelen.

Ik heb zelf mogen ervaren hoe mijn leven verrijkt is door op deze manier te "reizen". Ik heb een andere, zachtere kant van mezelf leren kennen en een diepe verbinding met de mensen en de natuur. Het innerlijk vuur in mijzelf en anderen doen ontbranden is voor mij een levensmotto (Yolande van Wijk, oprichter Commundo).

Typisch Commundo

-Wij luisteren naar jouw verhaal en wensen en zoeken daar een zinvol project bij dat daarbij past.

-Wij zijn enthousiast en vinden het leuk en belangrijk om jou goed te leren kennen en te adviseren. Je kan daarvoor elke dag op de koffie komen in ons kantoor.

-Wij kennen alle projecten zelf en bezoeken ze regelmatig; we weten dus waar we over praten

-Wij werken met vaste contactpersonen; onze info is up to date en je hebt een lokaal aanspreekpunt en begeleider

-Wij werken vanuit een ideele doelstelling; onze kosten zijn laag en we werken met plezier

-Wij werken alleen met lokale Stichtingen die niet afhankelijk zijn van vrijwilligers; we zijn praktisch en realistisch en jouw aanwezigheid doet ertoe

-Wij regelen graag jouw ticket, verzekering, excursies, transfers en verblijf zodat je je helemaal op je programmakan richten.
 
-We bestaan dit  jaar 14 jaar; we hebben veel ervaring en weten waar we over praten
onze klanten hebben alle leeftijden en komen uit Nederland en Belgie

-
Wij zijn constant nieuw en vernieuwend bezig waarbij we meer en meer de verdieping zoeken bijvoorbeeld met Commundo Coaching.

Kortom bel 06-20000836 of mail (info@commundo.nl) ons als je plannen hebt dan bekijken we samen met jou en onze partners wat het beste bij je past.

Commundo Coaching

Persoonlijke ontwikkeling, coaching, leiderschapsreizen en workshops

In alle spirituele tradities is op weg gaan een wezenlijk besluit voor persoonlijke leiderschap en spirituele ontwikkeling. Mijn ervaring is dat we als mensen kunnen groeien van reizen als we ons bewust worden van de opgedane inspiratie, ontdekkingen en ontmoetingen. Zodat we ze kunnen integreren in ons dagelijks leven en ons zielepad gaan volgen. Liefde en dienstbaarheid zijn hierin voor mij kernwaardes.

Commundo Coaching is een logische aanvulling van Commundo Zinvol Reizen omdat het je helpt verdiepen en verankeren en je bewust maakt van jouw unieke innerlijke reis.

Bekijk de website >>