Je bevindt je hier:
Over Commundo: Organisatie in Nederland

Organisatie in Nederland

Commundo is in 2003 gestart met rondreizen in combinatie met vrijwilligerswerk en is als eerste ‘voluntourism’-organisatie in Nederland erin geslaagd deze producten succesvol in de markt te zetten.
In 2009 kwam daar het individuele vrijwilligerswerk bij en in 2010 de eerste stages.

In 2008 startten wij leiderschapsprogramma`s voor bedrijven. Dit is een tak die wij willen uitbreiden omdat hier ook onze persoonlijke groei in zit en dat is ook belangrijk als je een bedrijf runt. In 2013 is Yolande van Wijk begonnen met de opleiding Psychosynthese en ze hoopt deze in 2016 af te ronden. Het coachen en begeleiden van een groep professionals is ook haar persoonlijke droom.

In 2016 start Commundo 2.0: een platform voor ontwikkeling in de vorm van inspiratiereizen, vrijwilligerswerk, stages, leiderschapsreizen en coaching. In deze programma`s zoeken we nog meer de verdieping.

Het kantoor van Commundo is gevestigd in hartje Amersfoort en wordt gerund door Yolande van Wijk steeds aangevuld door enthousiaste vrijwilligers.

Daarnaast werken wij natuurlijk samen met vele partners in binnen- en buitenland.Directeur: Yolande van Wijk


Het leukste vind ik het bij elkaar brengen van mensen met verschillende achtergronden, culturen en leeftijden en te zien wat voor een invloed een Commundo reis op hun leven heeft. Ik heb mijn sporen verdiend in het bedrijfsleven en ben als een echte ondernemer niet bang om nieuwe dingen te proberen en de plannen op tijd bij te schaven als het nodig blijkt. In 2002 heb ik Commundo opgericht vanuit mijn persoonlijke behoefte aan zingeving en het enorme plezier dat ik haal uit het bij elkaar brengen van mensen.
In 2013 ben ik begonnen met de opleiding Psychosynthese en deze hoop ik in 2016 af te ronden. Het coachen en begeleiden van reizigers en professionals is mijn persoonlijke droom.


Ik heb zelf mogen ervaren hoe mijn leven verrijkt is door op deze manier te "reizen". Ik heb een andere, zachtere kant van mezelf leren kennen en een diepe verbinding met de mensen en de natuur. Het innerlijk vuur in mijzelf en anderen doen ontbranden is voor mij een levensmotto.