Je bevindt je hier:
Over Commundo: Partners

Partners

Commundo heeft ook in Nederland een aantal professionele partners waar zij mee samenwerkt. De buitenlandse partners staan genoemd onder de verschillende bestemmingen.

Narure At Work

Connecting to Nature Moves Life

Dat is de slogan van Jet Holshuijsen directeur van Nature At Work. Ik geef mijn passie voor de natuur vorm in mijn eigen bedrijf www.natureatwork.nl Ik zie het leven als een voortdurend leerproces waarin ieder eigenaar is van zijn eigen wijsheid en ontwikkel pad.  De natuur biedt een oordeelvrije context om met een open hart te  verbinden en jezelf te leiden vanuit jouw eigen natuur. Met Nature At Work maak je gebruik van de echtheid, schoonheid, eenvoud en wijsheid die de natuur ons biedt. Jouw essentie zichtbaar en beschikbaar maken drijft mij. Met aandacht, scherpte in waarneming, diepgang, humor en betrokkenheid zet ik mensen op het spoor van hun eigen mogelijkheden en inspiratie. 

Sinds  2008 breng ik bij het trainingsbureau Van Harte & Lingsma (www.h-l.nl) in de rol van senior trainer, adviseur, coach en teamcoach vele individuen, teams en organisaties verder in hun ontwikkeling.
Samen met Jert Holshuizen organiseert en ontwikkelt Commundo de Leiderschapsreis naar Zuid Afrika voor professionals.

Happy Soul Travel

Samen met Happy Soul Travel verzorgen wij het arrangement yoga en vrijwilligerswerk in Thailand en India.

Automatisering met Salesforce en CRMFacts & More

Met het paraat hebben van alle kennis over de projecten, onze contactpersonen én de klanten, worden we geholpen door een softwareprogramma: Salesforce. Dit programma is ons gratis aangeboden door de Salesforce Foundation.
We gebruikten Salesforce al jaren voor de registratie van onze contactgegevens. We ontdekten dat dit programma ons ook kan helpen om snel project en klantinformatie op te slaan en toegankelijk te maken.

Bij de implementatie van het nieuwe Salesforce kregen we vrijwillige professionele hulp van Max Mantz van CRMFacts & More. Max begon met het helder maken van onze vraag en het in kaart brengen van het boekingsproces. Daarna richtte hij Salesforce zó voor ons in dat ook wij ‘maatwerk’ kregen!

Sinds mei van dit jaar maken we gebruik van de vele extra mogelijkheden van het programma. Het helpt ons om onze taken voor, tijdens en na het boekingproces te bewaken en pro-actief te kunnen reageren op wensen van (potentiële) klanten. Ons doel is onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Green Seat

Commundo realiseert zich goed dat de schoonheid van de natuur onderdeel is van een onvergetelijke reis en steunt daarom GreenSeat. Kiezen voor een GreenSeat is op dit moment de enige manier om concreet verantwoording te nemen voor de schadelijke uitstoot die je met jouw vliegreis veroorzaakt. De uitstoot wordt gecompenseerd via duurzame energieprojecten en aanplant en bescherming van bossen wereldwijd. Meer weten? http://greenseat.nl/