Je bevindt je hier:
Stages: Tadzjikistan: Small Business, Stage bij microkrediet projecten

Inbegrepen in de reissom

Voor Tadzjikistan zijn de prijzen naast koersschommelingen sterk afhankelijk van de vervoersmogelijkheden. De hieronder genoemde prijzen zijn daarom slechts een indicatie. Afhankelijk van de specifieke wensen en vertrekdata maken we graag een offerte op maat.

De kosten voor de vier weken bedragen € 1400,- (gastgezin).
Voor 6 weken zijn de kosten € 1745,-.

De organisatiekosten van Commundo bedragen € 450 per persoon en zijn inbegrepen in bovenstaande bedragen. Indien meerdere personen tegelijk boeken is korting mogelijk.
Dit bedrag is inclusief:

  • Een speciaal voor jou op maat gemaakt programma
  • Informatiepakket over het land
  • Bij aankomst transfer van de luchthaven naar een appartement in Dushanbe (1 nacht). Plus een korte introductie en stadswandeling
  • Vervoer per jeeptaxi/ binnenlandse vlucht van Dushanbe naar Khorog (Porshinev)*
  • 3 of 5 weken verblijf bij een gastgezin in Porshinev met ontbijt en diner(exclusief lunch)
  • Lokaal aanspreekpunt van Nur
  • Vertaler (Engels-Tadzjiks)
  • Een bijdrage in de materiaalkosten/donatie van 100 euro
  • Hulp bij het organiseren van excursies
  • Advies met betrekking tot reis- en annuleringsverzekeringen
De kosten van een optionele excursie van 2 dagen bedragen ongeveer 20 euro per dag voor de chauffeur, 15 euro per nacht voor een homestay en kilometervergoeding. Dit kan je ter plekke afspreken.

* Bij aankomst in Dushanbe wordt bekeken wat de mogelijkheden t.a.v. vervoer naar Khorog. Dit kan zijn een binnenlandse vlucht, maar ook een jeeptaxi. Dit laatste is een lange rit van 14 tot 16 uur. De keuze wordt bepaald door de weeromstandigheden en aantal personen die naar Khorog willen reizen.

Niet inbegrepen

Visum: Je hebt een visum nodig voor Tadzjikistan en GBAO. Kosten ongeveer 120 euro (via de Visumdienst)
Lunch: kan je ter plekke kopen voor ongeveer 2 euro
Terugreis naar Dushanbe: de kosten per jeeptaxi zijn ongeveer 130 euro. De heenreis is wel inbegrepen.

De kosten voor een vliegticket zijn ongeveer €850. De definitieve prijs van het ticket is afhankelijk van de reisdata. Let op, je vliegt op Dushanbe dat betekent meestal een overstap in Istanbul.
Als extra optie bieden wij de mogelijkheid een vliegticket voor je te boeken. Je hoeft dan niet zelf op zoek te gaan naar de beste deals, wij doen dit voor je tegen een vergoeding van € 50,-.
Commundo wil maatwerk leveren voor zowel de partnerorganisatie als de vrijwilligers en bespreekt graag alle mogelijkheden met je. Ook voor andere wensen en vragen kun je geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.  Onze contactgegevens vind je in de rechterkolom.

Offerte

Commundo wil maatwerk leveren voor zowel de partnerorganisatie als de vrijwilligers en bespreekt graag alle mogelijkheden met je. Ook voor andere wensen en vragen kun je geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.  Onze contactgegevens vind je aan de rechterzijde van deze pagina.