Je bevindt je hier:
Vrijwilligerswerk: Kenia: Vrijwilligerswerk voor professionals

Vrijwilligerswerk voor professionals

Kennis en kwaliteiten in Kenia

Onze partnerorganisatie in Kenia geeft al sinds de oprichting in 2005 duizenden kinderen in Kenia een betere toekomst. Inmiddels staat er in Kenia een behoorlijke organisatie.
Onder leiding van de Nederlander Marnix zijn een groot aantal activiteiten gerealiseerd zoals het kinderhuis, een primary school, secondary school, health en family empowerment programma’s en inkomsten-genererende projecten.

Er werken regelmatig vrijwilligers. Die werken tijdens hun verblijf aan specifieke projecten. De dagelijkse zorg voor de kinderen valt daar niet onder, want dat gebeurt door de Keniaanse staf (130 mensen).

Marnix is op zoek naar professionals met de juiste kennis en kwaliteiten op het gebied van ICT, Finance, HR, Economisch, Technisch.

Voor jou als ervaren professional of ondernemer een uitgelezen kans om in een andere context een bijdrage te leveren aan ontwikkeling en je te herijken en te laten inspireren. Wat past bij mij, wat drijft mij, waar word ik blij van, waar liggen eventueel obstakels, welke patronen herken ik bij mezelf.