Je bevindt je hier:
Vrijwilligerswerk: India: Engelse les, computerlessen en praktijkonderwijs

De reissom

Prijzen kunnen -door koersschommelingen- iets afwijken. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de actuele prijzen en jouw speciale wensen.

De kosten voor 4 weken vrijwilligerswerk op dit project bedragen € 1270,-.
Blijf je 8 weken dan betaal je € 1800,-.
De organisatiekosten van Commundo bedragen 450 euro per persoon en zijn inbegrepen in bovenstaande bedragen. Indien meerdere personen tegelijk boeken is korting mogelijk. Bij de reissom zijn de volgende zaken inbegrepen:

  • Een op maat gemaakt programma.
  • Informatiepakket over het land.
  • Bij aankomst op maandag transfer van de luchthaven naar het project en bij vertrek weer naar Goa Dabolim International Airport.
  • Accommodatie in een vrijwilligershuis (inclusief maaltijden)
  • Introductieweek met veel extra’s (o.a. Yoga sessies eten bij mensen thuis)
  • Advies met betrekking tot reis- en annuleringsverzekeringen
  • Lokaal aanspreekpunt en begeleiding door ervaren staf
Een korter of langer verblijf is ook mogelijk, neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een passende offerte.

Let op! Dit programma start eens per 2 weken op maandag!

Startdata

In verband met de introductieweek zijn er speciale startdata. Deze gaan er vanuit dat je op maandag aankomt op het vliegveld.
De beste reisperiode voor West-India is vanaf oktober t/m februari. Vanaf half maart wordt het steeds warmer en drukkend, in mei kan de temperatuur oplopen tot 30ºC . In de maanden juli t/m september is de moessontijd, in deze periode valt de jaarlijkse hoeveelheid regen.  

Introductieweek

Voordat je start met je vrijwilligerswerk ontvang je een introductieweek waarin je kennismaakt met de Indiase cultuur, jouw project en medevrijwilligers.
Onderdeel van het programma zijn leuke cultuuractiviteiten zoals yoga lessen, een henna workshop, danslessen, bezoek aan een markt en workshops over cultuur. Op vrijdag maak je kennis met je project waar je op maandag begint.

Vliegticket

Het vliegticket is niet bij de reissom inbegrepen. Een ticket naar India/GOA kost ongeveer €750,-. De definitieve prijs is ook afhankelijk van de reisperiode.
Als extra optie bieden wij de mogelijkheid een vliegticket voor je te boeken. Je hoeft dan niet zelf op zoek te gaan naar de beste deals, wij doen dit voor je tegen een vergoeding van €50,-.

Offerte

Commundo wil maatwerk leveren voor zowel de partnerorganisatie als de vrijwilligers en bespreekt graag alle mogelijkheden met je. Ook voor andere wensen en vragen kun je geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.  Onze contactgegevens vind je in de rechterkolom. Wij vinden het fijn als je een offerteformulier invult voor je contact met ons opneemt.