Je bevindt je hier:
Vrijwilligerswerk: Thailand: Combineer yoga met vrijwilligerswerk

Reissom

Je kunt het hele jaar door terecht bij dit arrangement. Gezien de aard van het vrijwilligerswerk is het raadzaam deze reis minimaal één maand van te voren te boeken zodat alles voorbereid kan worden. Het vrijwilligerswerk is van op een maandag tot en met vrijdag. De yoga kan op elke dag beginnen. We raden je aan om dan op zaterdag van je vrijwilligerswerk naar Koh Samui te reizen, zodat je op z`n vroegst op zondag met yoga begint.

Happy Soul Travel en Commundo werken samen, maar je ontvangt voor zowel arrangement vrijwilligerswerk als voor yoga, een afzonderlijke factuur. Neem contact op voor de combinatie mogelijkheden.

Het pakket wat Commundo biedt:
- Infopakket over Thailand en project
- Afstemming tussen jou en het vrijwilligersproject en organisatie vanuit Nederland
- 2 weken vrijwilligersproject inclusief accomodatie
- vervoer naar het project
- lokale begeleiding

De kosten voor 2 weken vrijwilligerswerk bedragen afhankelijk van het project tussen de 900 en 1300 euro.
De kosten voor 1 week Yoga inclusief de volgende opties van Happy Soul Travel bedragen tussen 756 en 980 euro. Lees meer over het Yoga arrangement via de volgende link: http://www.happysoultravel.nl/yoga/thailand/yoga-thailand
De organisatiekosten van Commundo bedragen € 450 per persoon en zijn inbegrepen in bovenstaande bedragen. Indien meerdere personen tegelijk boeken is korting mogelijk.

Prijzen kunnen -door koersschommelingen- iets afwijken. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de actuele prijzen en jouw speciale wensen.