Je bevindt je hier:
Vrijwilligerswerk: Thailand: Combineer yoga met vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk Thailand

Vrijwilligerswerk

Bij deze reis kun je bij al onze individuele projecten in Thailand terecht.

Je kunt bijvoorbeeld:

- verzorg olifanten-
- Engelse les geven
Kijk bij de individuele projecten welke jou het leukst lijkt. De bijbehorende prijzen vind je in het tabblad `prijzen`.
Heb je andere wensen of vragen aarzel niet om ons te bellen 033-4621233 of mailen info@commundo.nl

Yoga op Koh Samui

Aansluitend of voorafgaand aan het vrijwilligerswerk verblijf je een week in een verbluffend mooi yoga-retreat verscholen tussen de palmbomen aan een idyllisch baaitje in de rustige zuidoost hoek van Koh Samui. Yoga in Thailand op zijn best! Vanaf het terras, het zwembad en de mooie design openlucht eetruimte kijk je zo over een turquoise zee en het zachte witte zand. De keuken is subliem en supergezond.
De docenten zijn professioneel en staan open voor alle niveaus. Je kunt je dag starten met meditatie, gevolgd door een yogales. De lessen zijn afhankelijk van het niveau van de aanwezigen. Vaak zijn er ashtanga-lessen voor beginners, Mysore-stijl klassen voor gevorderden en soms lessen die hatha-houdingen combineren met een eenvoudige flow. Na deze lessen staat er een voortreffelijk ontbijt/brunchbuffet voor je klaar terwijl je uitkijkt over zee.
De rest van de daginvulling is aan jou: boekje bij het zwembad, een behandeling in de bijbehorende spa, een strandwandeling? Als je wilt kun je ’s middags nog een keer een yogales volgen, gevolgd door het dinnerbuffet. Dan nog even naar de sauna en de hammam en je ontspanning is compleet...

Voor meer info zie de website van Happy Soul Travel>>>